Forfattere

Forfatter 'Harry Schaack'

Oversikt over våre produkter med Harry Schaack

 • Karl - Die Kulturelle Schachzeitung 2022/4 Schwerpunkt: König

  Sjakkbrikken Konge er hovedtema i denne utgaven av det tyske tidsskriftet KARL, med vanlig godt og ganske variert innhold der sjakk-kultur er en rød tråd.

  Kjøp
  Pris
  85
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2022
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2022 / 1

  Et spesialnummer om Averbakh. Verdens eldste stormester har vært betydelig på flere områder i sjakken. Mihail Marin skriver om og viser jubilantens spill og spillestil. Som alltid et verdifullt sjakkhistorisk magasin!

  Kjøp
  Pris
  85
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2022
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2021 /3 Schwerpunkt: Die Hypermodernen

  Det kulturhistoriske tidsskriftet vies denne gang til ett av de mest spennende kapitlene i sjakkhistorien, om det hypermoderne gjennombruddet etter første verdenskrig, som alltid med flere kompetente artikler om temaet.

  Kjøp
  Pris
  85
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2016 / 3

  En ny utgave av det kulturelle tidsskriftet har året 1966 som hovedtema, med blant annet VM-matchen Petrosjan - Spasskij, OL i Havanna, Piatigorsky Cup og første Informator! Flere interessante artikler og gode bilder.

  Kjøp
  Pris
  65
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2016 / 1

  Et nytt nummer av det tyske kvalitetsmagasinet om sjakk og sjakk-kultur. Blant mye interessant stoff er hovedtemaet denne gang "andreraden" eller i andre rekke, i betydningen betydelig spillere som men bare nesten har oppnådd oppmerksomhet i første rekke.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Karl - Die Kulturelle Schachzeitung 2022/3 Schwerpunkt: WM 1972 Spasski-Fischer

  Kjøp
  Pris
  90
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2022
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2018 / 1

  To av de store tyske sjakknavnene på 1800-tallet er hovedtema for denne utgaven av det anerkjente og virkelig strålende kulturelle sjakktidsskriftet KARL. Prima stoff for sjakkentusiaster med sans for historien.

  Kjøp
  Pris
  65
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2017 / 3

  Hovedtema i det sjakk-kulturelle tidsskriftet KARL er denne gang Forberedelser, både sjakkhistorisk og faglig belyst gjennom interessante artikler. Mihail Marin skriver om forberedelser i VM-matchstrategien opp gjennom tidene.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2016 / 2 Schwerpunkt: Schach und Mathematik

  Et nytt spennende nummer av det kulturelle tyske sjakkmagasinet, denne gang med det aktuelle hovedtemaet sjakk og matematikk, men også annet interessant stoff som framgår av innholdsfortegnelsen.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2016 / 4 Schwerpunkt: WM Carlsen - Karjakin

  Det tyske sjakk-kulturelle tidsskriftet KARL har denne gang et mer dagsaktuelt hovedtema: VM-matchen Carlsen - Karjakin. Kjente tittelholdere kommenterer alle partiene. Men også annet godt stoff, bl.a. besøk hos den største sjakksamleren!

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2018 / 2 Schwerpunkt: Frankfurt

  Frankfurt som sjakkby er hovedtema i denne utgaven av det tyske sjakk-kulturelle tidsskriftet. Starter med gjennomgang av turneringene i 1878, vunnet av Louis Paulsen foran Schwarz og Anderssen, og i 1887 som ble Mackenzies triumf foran Blackburne og mange store. Også stoff fra vår tid.

  Kjøp
  Pris
  80
  Av
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2013 / 1 Schwerpunkt: Betrug

  Et innholdsrikt nummer av det gedigne tyske sjakktidsskriftet KARL, dette med "svindel og juks" som et seriøst hovedtema, fra Kempelens sjakkautomat til håndtering av våre dagers tekniske muligheter for spillere som vil lure verden.

  Kjøp
  Pris
  70
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2013
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2015 / 3

  Innholdsfortegnelse:

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2012 / 4 Schwerpunkt: Stil

  Spillestil er hovedtema i siste 2012-nummer av det tyske sjakk-kulturelle tidsskriftet. Fine artikler om bl.a. Lasker, Larsen, Tartakower og Ivantsjuk.

  Kjøp
  Pris
  60
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2017 / 2

  Berlin har hatt en unik plass i sjakkhistorien, som dokumentert i dette nummeret av tidsskriftet KARL. Berliner Schachgesellschaft er stiftet i 1827. Mihail Marin har en interessant artikkel om forsøkene på å bryte ned Berlinforsvaret i spansk.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2017
 • KARL Das Kulturelle Schachmagazin 2014 / 3 Schwerpunkt: Remis

  Det tyske høy-kvalitets-tidsskriftet KARL denne gang med en temautgave om Remis. I tillegg til en del annet aktuelt stoff er det særlig flere gode artikler omkring Remis i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2014
 • KARL 2020 / 2 Schwerpunkt: Good old London

  Det verdifulle tyske sjakk-kulturelle tidsskriftet KARL har denne gang LONDON som hovedtema, med flere artikler om forhold før andre verdenskrig. I tillegg til som alltid noen andre gode artikler. Innholdsoversikten forteller.

  Kjøp
  Pris
  85
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2020
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2013 / 4 Schwerpunkt: Die WM Anand - Carlsen

  Det sjakkulturelle tyske tidsskriftet er her ekstra aktuelt med hovedtema VM-matchen i India dekket fra mange interessante vinkler.

  Kjøp
  Pris
  60
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2014
 • Karl International 2008 / 1 The cultural chess magazine

  Den første engelskspråklige utgaven av det tyske tidsskriftet "Karl" som siden 2001 har vært et ledende møtested for kulturelt og historisk sjakkstoff. Hvert nummer har sitt hovedtema, og denne utgaven handler om sjakkolympiadene og særlig de tyske sjakkolympiadene fra Hamburg 1930 til dagens Dresden 2008. Her er det bidrag fra flere spesialister og intervjuer med Uhlmann, Hecht og Bischoff. Det er også en artikkel om den første sjakkbutikken i DDR som oppsto i forbindelse med sjakk-OL i Leipzig 1960. Alt stoffet ledsages av relevante og ofte gode fotografier. Sjakkpartier er også med, men ikke veldig mange og ikke så omfattende kommentert. Her er godt og interessant lesestoff det aller viktigste. Prøv dette første nummeret på engelsk!

  Kjøp
  Pris
  60
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2012 / 3 Schwerpunkt: Schach und Alter

  Dette nummeret av det kulturelle tyske sjakktidsskriftet har som hovedtema "sjakk og (høy) alder". Fra tidligere tider er Jaques Mieses viet en sentral artikkel.

  Kjøp
  Pris
  60
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2012
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2009 / 4

  Det tyske sjakk-kulturelle tidsskriftet KARL har denne gang fokus på Tigran Petrosjan gjennom flere verdifulle artikler. Mihail Marin anslyserer Petrosjans spillestil, og hans venn Jurij Averbakh skriver om Petrosjans arv til dagens moderne sjakk

  Kjøp
  Pris
  65
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • KARL Das Kulturelle Schachmagazin 2015 / 1 Schwerpunkt: Wolfgang Uhlmann und die DDR

  Et kulturelt spesialnummer i anledning 80-årsdagen til GM Wolfgang Uhlmann og samtidig 25 år siden DDR's fall. Som alltid med flere solide og interessante originalartikler som belyser dagens hovedtemaer!

  Kjøp
  Pris
  70
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • KARL Das Kulturelle Schachmagazin 2015 / 2 Schwerpunkt: Die Geschichte der Schachtheorie

  Det utmerkede kulturelle sjakkmagasinet har denne gang flere kyndige artikler om hvordan moderne forståelse av sjakkspillet og det vi kaller åpningsteorien vokste fram. Marin skriver om midtspillteori fra Greco til Karpov.

  Kjøp
  Pris
  65
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2018 / 3

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2018
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2021 /1 Schwerpunkt: Efim Bogoljubow

  Den russiske stjernen Bogoljubow emigrerte til Tyskland i mellomkrigstida, spilte to VM mot Aljechin og fikk en ekstra komplisert andre verdenskrig. Ulike sider av hans liv og sjakk er hovedtema i det historiske magasinet denne gang.

  Kjøp
  Pris
  85
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2021
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2021 /2 Schwerpunkt: Strategie

  Utgiverens innholdsfortegnelse:

  Kjøp
  Pris
  85
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2021
 • KARL Das Kulturelle Schachmagazin 2014 / 2 Schwerpunkt: Motivation

  Et nytt kvalitetsnummer av det tyske tidsskriftet KARL. Hovedtemaet denne gang, motivasjon, belyses gjennom seriøse artikler og intervjuer.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2014
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2017 / 4

  Redaktør og utgiver Harry Schaack opprettholder stadig høy kvalitet og variasjon i det tyske sjakk-kulturelle tidsskriftet. Hovedtema denne gang "Minneverdige partier", men også mye annet stoff fra sterke bidragsytere, se innholdet:

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • KARL Das kulturelle Schachmagazin 2017 / 1 Schwerpunkt: Schach und Gefangenschaft

  Det tyske tidsskriftet "KARL" har denne gang hovedtemaet Sjakk og fangenskap, med mest stoff fra Russland rundt 1917 til Tyskland til 1945. Stormester Mihail Marins artikkel "Catch me if you can!" om innesperrede sjakkbrikker, er også på tysk.

  Kjøp
  Pris
  65
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017