Forfattere

Forfatter 'Matthew Sadler'

Oversikt over våre produkter med Matthew Sadler

 • Game Changer AlphaZero's Groundbreaking Chess Strategies and the Promise of AI

  Denne imøtesette boka forteller allerede historien om det selvlærende sjakkprogrammet som har sjokkert verden med revolusjonerende resultater og sjakkpartier faktisk utviklet på timer. Forfatterne har hatt tilgang til over to tusen tidligere upubliserte partier av Alpha Zero.

  Kjøp
  Pris
  270
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2019
 • Chess for Life Understanding how chess skills develop and change with the passage of time

  En tankevekkende, leseverdig og annerledes sjakkbok som ikke er lett å kategorisere. En bok om sjakkglede og sjakkferdigheter i ulike aldere og faser av livene våre i vår tid. Den sterke stormesteren Sadler borger for kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2016
 • Queen's Gambit Declined

  Denne boka om Avslått dronninggambit (1 d4 d5 2 c4 e6) vant British Chess Federation's kåring av Book of the Year for år 2000 og står seg fortsatt veldig bra. Stormester Matthew Sadler har fått usedvanlig mye verdifullt stoff inn på de 176 sidene.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Slav (av Sadler)

  Kjøp
  Pris
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2000
 • Study Chess with Matthew Sadler

  Den uvanlig begavede sjakkmesteren Matthew Sadler gir her gode tips til både åpningsforberedelser, midtspillhåndtering og riktig tenking i sluttspill. Sadler gjorde glimrende comeback i Barcelona og Oslo i 2010 etter en årrekke borte fra sjakkspilling.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012
 • Tips for Young Players

  Leserens alder er neppe viktig, men dette er en imponerende "liten" bok med konkret læring og gode råd faktisk innen alle faser av spillet, mest for hobbyspillere eller spillere med ratingstyrke omlag 800 - 1300.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 1999