Forfattere

Forfatter 'Byron Jacobs'

Oversikt over våre produkter med Byron Jacobs

 • A Complete Guide to Playing 3 Nc3 Against the French Defence

  To solide Fransk-bøker prisgunstig slått sammen til én. IM Byron Jacobs sin bok handler om Klassisk fransk 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3 Sf6, mens GM Neil McDonald behandler Winawer-Fransk med 3... Lb4. Alt gjennom komplette mønsterpartier.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  C-D
  Av
 • Starting Out: The French

  En bra bok for den som skal starte studiet av den viktige og strategisk krevende åpningen Fransk (1 e4 e6). Den er spekket av ikke bare glimrende partier, men også forklaringer, tips, advarsler og treningsspørsmål.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2002
 • The Times Winning Moves

  En sympatisk bok med 500 taktiske oppgaver hentet fra stormester Keenes populære sjakkspalte i The Times. Stillingene kommer blandet uten tematisk rekkefølge, men leseren får alltid et hint til jakten gjennom en kommentar og/eller spørsmål. 160 sider

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B-D
  Av
 • Nimzo-Larsen Attack

  Dette er boka om 1 b3 eller 1 Sf3 fulgt av 2 b3. Bent Larsen spilte endel 1 b3, og det forekommer fortsatt som overraskelsesvåpen selv i godt selskap. Vi finner her bl.a. Kramnnik - Lerner, Gausdal(!) 1992 med 1 b3 e5 2 Lb2 d6 3 g3 og siden 1-0. Nimzowitsch foretrakk 1 Sf3 som nettopp hindrer et umiddelbart e5. En oversiktlig bok med hele partier.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
 • A Complete Repertoire based on 1 b3 and 1 b6

  To kjekke åpningsbøker "Play 1...b6" og "Nimzo-Larsen Attack" er her slått sammen nærmest til prisen av én. En behagelig åpningsbok som dekker systemer der du og ikke motspilleren din temmelig sikkert blir mest på hjemmebane.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2019
 • Carlsen v Caruana FIDE World Chess Championship London 2018

  En rask og sympatisk bok forteller historien om VM-kampen i London og utviklingen i de tolv pluss tre partiene. Den historiske innledningen er poengtert og ikke for lang, og minner om at VM-historien gjerne føres lenger tilbake enn til 1886

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
 • Mastering the Opening and Middlegame

  En åpnings- og en midtspillbok for klubbspillere, slått sammen til én prisgunstig bok. Åpningsboka gir partieksempler og ikke detaljert. Midtspillboka viser mest partieksempler med bruk av offiserene, angrep og forsvar.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2018