Forfattere

Forfatter 'Vladimir Tukmakov'

Oversikt over våre produkter med Vladimir Tukmakov

 • Modern Chess Preparation Getting Ready for Your Opponent in the Information Age

  Forberedelser både for et enkelt parti og like mye for alle kommende partier er rimeligvis en nøkkel til suksess i sjakk. Denne boka handler om alt dette, fra en mann som har like imponerende overblikk over hele sjakkspillet som innblikk i konkrete detaljer.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012
 • Risk & Bluff in Chess The Art of Taking Calculated Risks

  Tukmakov, en stor Sovjetspiller på 70- og 80-tallet og i dag trener for Anish Giri, leverer en ny spennende bok om det daglige sjakktemaet å ta en kalkulert risiko, som det ikke er skrevet så mye om.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Candidates Tournament 2020 Part 1 Yekaterinburg A Feast of Chess in a Time of Plague

  Alt om første halvdel av Kandidatturneringen 2020. Noe så sjeldent som en moderne turneringsbok med ypperlige kommentarer til alle de spilte partiene, av stormester og stortrener Vladimir Tukmakov.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2020
 • Profession: Chessplayer, Grandmaster at Work

  Tukmakov, sterk stormester fra 70-tallet til i dag, serverer en høyst leseverdig beretning om et sjakkliv i Sovjet-Unionen og Ukraina, fram til at han bl.a. har ført Ukraina til OL-gull i 2004 og 2010. Boka gir mye å lese og til sist 41 fremragende kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • Coaching the Chess Stars

  En interessant bok for toppspillere, trenere og publikum om å få spillere fram til et toppnivå! Tukmakov har skrevet om dette tidligere, men alt ble mer aktuelt igjen som trener for Anish Giri fra 2013 og Wesley So fra 2016.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2019
 • Modern Chess Formula The Powerful Impact of Engines

  "Å spille eller ikke spille som computeren" er et spørsmål i denne rikholdige store boka om og med moderne toppsjakk. Wesley Sos trener Tukmakov har blitt legendarisk både som tidligere toppspiller og nå som trener og sjakkforfatter.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2020