Sjakk-bøker Andre bøker

Internett og databruk

 • Game Changer AlphaZero's Groundbreaking Chess Strategies and the Promise of AI

  Denne imøtesette boka forteller allerede historien om det selvlærende sjakkprogrammet som har sjokkert verden med revolusjonerende resultater og sjakkpartier faktisk utviklet på timer.

  Kjøp
  Pris
  275
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2019
 • Man vs Machine Challenging Human Supremacy at Chess

  En omfattende, ganske komplett historie om hvordan maskiner og programmer har utfordret mennesket i sjakk, helt fram til Kramnik tapte matchen mot Deep Fritz 10 i 2006. Her er masse stoff bak kulissene og også mange partier kommentert av den ene forfatteren, stormester Karsten Müller.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2019
 • The AI Revolution in Chess

  En bok om hvordan kunstig intelligenns har påvirket sjakken etter at Alpha Zero kom i 2018, og fram til nå. Forfatteren diskuterer nytt i tre åpninger og ellers temaer som bondeofre, lukkede stillinger og materielle ubalanser.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2022
 • ChessBase Complete 2019 Supplement

  Oppdaterer boka "ChessBase Complete" fra 2014, som dekket til og med ChessBase 12, med nye muligheter i ChessBase 13, 14 og 15. Forfatteren er selvfølgelig en sterk bruker av de mange analysemulighetene, og har nå kvalifisert seg for en VM-finale i den ypperste analysegrenen fjernsjakk.

  Kjøp
  Pris
  170
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2019
 • Modern Chess Analysis

  En utmerket bok som viser og belyser gode muligheter for bruk av dataverktøy til sjakk-analyser av høy kvalitet, blant annet til fjernsjakk (postsjakk). Samtidig en bok med mye god sjakk. Nivå fra rating omlag 1300 og oppover, og mye for mesterspillere.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2003
 • ChessBase Complete Chess in the digital age

  Endelig en utdypende bok for dem som ønsker å utnytte sjakk-verktøyet ChessBase best og mest mulig. Denne bygger konkret på ChessBase 12 og de mange ulike bruksområdene, og vil også gjelde for ChessBase 13 når den kommer.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Deep Thinking Where Machine Intelligence Ends and Human Creativity Begins

  Kasparovs bok, i samarbeid med kompetente Mig Greengard, handler om kunstig intelligens og sjakk. En interessant bok som har fått en positiv mottagelse. Den tar utgangspunkt i sjakk, men inneholder ingen trekk eller partier.

  Kjøp
  Pris
  170
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • Bullet Chess, One Minute to Mate

  En nærmest solid seriøs innholdsrik bok om 1-minutts lynsjakk fortrinnsvis på internett, med stjernen over dem alle i denne grenen, Nakamura, som en av forfatterne.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2009
 • The Complete Chess Server Guide

  Boka inneholder mange viktige tips for oss som kunne tenke oss å være litt kjappere og vinne mer når vi spiller lynsjakk på internett.

  Kjøp
  Pris
  115
  Nivå
  B-D
  Av