Sjakk-bøker Midtspillet strategi

Finn trekkene i et parti

 • Positional Decision Making in Chess

  Den mangeårige verdensstjernen Boris Gelfand deler i denne boka mange av tankene sine om særlig strategiske beslutninger i et sjakkparti. Her er det uvanlig mye innsikt i sjakk og i moderne sjakk på høyt nivå.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2015
 • The Chess Combat Simulator Test and Improve Your Chess with 50 Instructive Games

  Det er ikke nytt med en bok der du skal gjette (finne) beste trekk, stort sett dem som mesteren har spilt, men IM Jeroen Bosch setter det her enda mer i system og med mer forklaring i ettertid. Dessuten inneholder den stort sett nye og aktuelle partier som gir deg godt utbytte i både åpningen og midtspillet.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
 • Test Your Chess (Franco)

  En samling av 40 utsøkte og krevende stormesterpartier som leseren utfordres til å teste seg på, å finne trekkene og score poeng og evaluering. Kan også bare nytes som en ekstra grundig kommentert partisamling. Mest for spillere med rating 1400 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Test Your Chess with Daniel King

  Stormester Daniel King kombinerer en vittig stil med et seriøst innhold. Denne boka inneholder 20 partier der du kan teste deg selv ved å finne trekkene og score poeng på en skala. Men partiene har dessuten høyst leseverdige introduksjoner, så boka kan nytes også med et mer avslappet forhold til treningsøkter. Boka bygger på artikler av King i det engelske tidsskriftet "Chess". De fleste partiene er forøvrig lærerike moderne godbiter.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2004
 • Winning Chess Explained How chess games are won and lost in practice

  En god partisamling instruktivt og verbalt godt kommentert er rene balsam for sjakksjelen, fordi vi straks føler både skjønnheten og en dråpe ny innsikt i spillet.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006