Sjakk-bøker Midtspillet strategi

Forsvar i sjakk

 • Dynamic Defence

  En aktuell bok om det krevende, men givende temaet "dynamisk forsvar" i sjakk, å kunne gripe sjansene til kontring, motangrep og seier når motstanderen angriper enten med feil gjennomføring eller kanskje fra en tvilsom stilling.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • The ChessCafe Puzzle Book 3 Test and Improve Your Defensive Skill

  Riktig forsvar er tema for tredje bok i denne kvalitetsserien av test- og treningsbøker med stormester Karsten Müller. Medforfatter er her nederlandske Merijn van Delft.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Defensive Tools A tournament player's manual

  En innholdsrik bok som blir spillerens praktiske verktøykasse av ulike varianter i forsvarskunst i sjakkpartier. Masse instruktive eksempler å bli inspirert av, og 48 treningsoppgaver til slutt. En nyttig bok for litt sterke spillere.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2021
 • Starting Out: Defensive play

  Alle vet at det er mye å hente på å forsvare seg godt i sjakk, men det er likevel en ferdighet som mange av oss er ganske svake i. IM Angus Dunnington gir her en grunnleggende innføring i viktige temaer for den som vil studere forsvarets kunst. Passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1000 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2005
 • Unbeatable! The Art of Defense

  En ganske imponerende innholdsrik, systematisk, seriøs og skikkelig bok om forsvaret i sjakk. Dermed temmelig sikkert også lærerik og nyttig for den som underkaster den et studium!

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • The Power of Defence and the Art of Counterattack in 64 Pictures

  Igjen en godt kommentert og innbundet partisamling fra Informator-forlaget. Denne konsentrerer seg om forsvarets kunst, og gjerne ført videre til motangrep. 64 stort sett moderne partier.

  Kjøp
  Pris
  395
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2020
 • The Art of Defence in Chess

  En systematisk og overbevisende bok om forsvar i sjakk fra to kjemper i den sovjetiske sjakkskolen. En klassiker som fortsatt står seg, rik på temaer og vinklinger og med 62 treningsspørsmål i tillegg.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 1996
 • New Art of Defence in Chess

  Den amerikanske stormesteren og sjakkforfatteren Andrew Soltis leste i sin anerkjente bok The Art of Defense in Chess fra 1974 og fant den temmelig utdatert. Han skrev derfor denne boka helt på nytt ut fra dagens virkelighet

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2014
 • Practical Chess Defence

  Forsvar er et vanskelig sjakktema å beherske og rimeligvis vanskelig å lære seg og vanskelig å lære bort. IM Jacob Aagaard har gått seriøst inn for oppgaven og leverer en helt ny, tykk og innholdsrik bok med innledende kapitler om tenkemåter og metoder i forsvaret og deretter framfor alt 200 treningsoppgaver på tre ulike (stort sett høye) nivåer + oppvarmingsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2006