Forfattere

Forfatter 'Angus Dunnington'

Oversikt over våre produkter med Angus Dunnington

 • Attacking with 1 d4 & 1 e4

  I stedet for å trykke opp igjen de to repertoar-angrepsbøkene med 1 d4 og 1 e4 har forlaget nå gitt dem ut som ett prisgunstig bind. Med instruktive mønsterpartier viser forfatterne aggressive oppskrifter med de to mest populære åpningstrekkene.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2017
 • Mastering the Opening and Middlegame

  En åpnings- og en midtspillbok for klubbspillere, slått sammen til én prisgunstig bok. Åpningsboka gir partieksempler og ikke detaljert. Midtspillboka viser mest partieksempler med bruk av offiserene, angrep og forsvar.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2018
 • Can You be a Positional Chess Genius?

  En bok med 150 testspørsmål av posisjonell karakter, fordelt på 10 tester med 15 oppgavestillinger i hver. Du bestemmer deg for løsninger, skriver dem ned og høster poeng med en vurdering av hvor god du er, foreløpig. For hver stilling kan du be forfatteren om et hint. Oppgavediagrammene er svært store og tydelige.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2002
 • Can you be a positional / tactical chess genius?

  To interessante bøker slått sammen og til prisen av bare litt mer enn én: Begge har oppgaver med problemstillinger, poengsystem og godt forklarte løsninger. Begge delene holder god kvalitet, og den posisjonelle er mest mangelvare i litteraturen.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2017
 • Mastering the Middlegame

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2010
 • Starting Out: Defensive play

  Alle vet at det er mye å hente på å forsvare seg godt i sjakk, men det er likevel en ferdighet som mange av oss er ganske svake i. IM Angus Dunnington gir her en grunnleggende innføring i viktige temaer for den som vil studere forsvarets kunst. Passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1000 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2005
 • Gambit play, sacrificing in the opening

  Denne boka forsøker å svare på spørsmålet om når det er riktig å ofre materiell i åpningen og når det gjelder å ikke la seg friste. En nyttig og inspirerende bok for den som virkelig ønsker å skjerpe spillet sitt. Partieksemplene spenner over det meste av sjakkhistorien, fra Anderssen og Morphy til Shirov og Kramnik.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2003
 • Blunders & How to avoid them

  Et krevende tema, vil mange av oss mene. Forfatteren identifiserer de ulike typene tabber i sjakk og søker både å finne årsakene til dem og gi oss bedre vaner for å kvitte oss med dette skrekkelige problemet.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2004
 • Nimzo-Indian Rubinstein

  NÅ PÅ 150-KRONERSTILBUD. En overkommelig og fortsatt noenlunde aktuell bok om de tradisjonelle hovedvariantene mot Nimzo-indisk, med 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4 4 e3. Boka er inndelt i de tre hovedkapitlene 4...b6, 4...c5 og 4...0-0 (med planen d5). Fem av mønsterpartiene er så nye som fra 2003. IM Angus Dunnington er etterhvert en erfaren sjakktrener og forfatter. Boka gir en ryddig og relativt tøff teoretisk gjennomgang og kan anbefales for spillere med ratingstyrke fra ca 12-1300 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2003
 • Chess Psychology Approaching the psychological battle both on and off the board

  Hvorfor er det så mange sjakkspillere som bare klarer remis i en vunnet stilling og taper de som var remis? Hvorfor er den noen som det stadig glipper for i tidsnøden? Hvordan kan en spiller nesten opptre som stormester en dag og nybegynner den neste? Hva er beste måte å slå lavere ratede spillere på, og hva gir best sjanser mot høyere ratede spillere?

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2003