Sjakk-bøker Sluttspill

Praktiske sluttspill

 • The Best Endgames of the World Champions vol. 1 From Steinitz to Tal

  Når selveste Karsten Müller presenterer fine sluttspill av verdensmesterne, i to bøker, tidligere utgitt lignende i DVD-format, blir kvaliteten presis og både nytte- og underholdningsverdien god. Rett og slett.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • Endgame Strategy The Revised and Expanded Edition of a Chess Classic

  Klassikeren "Endgame Strategy" i modernisert og sterkt utvidet utgave, inkludert mange eksempler med vår egen verdensmester. Kramnik og Tomashevsky har begge skrevet forord til denne i stor grad nye boka.

  Kjøp
  Pris
  370
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • The Best Endgames of the World Champions vol. 2 From Petrosian to Carlsen

  Når Karsten Müller presenterer fine sluttspill av verdensmesterne, i to bøker, tidligere utgitt lignende i DVD-format, blir kvaliteten presis og både nytte- og underholdningsverdien god. Rett og slett.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • Chess Parallels II ENDGAMES

  En behagelig innbundet bok mye om ulike typer sluttspill med flest eksempler spilt av forfatteren Bora Ivkov (1933-2022). Boka er redigert med bidrag også fra andre serbiske sjakkmestere, og med også noen hele partier og mange fotografier.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2022
 • 101 Endgame Masterclasses Rook and Material Imbalances

  En samling av 101 godt analyserte og forklarte sluttspill fra 2000-tallet, alle med tårn mot ulike konstellasjoner av materiell. Den russiske stormesteren Galkin har valgt ut også et parti mellom Arvola Notkevich og Tisdall fra 2021.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2022
 • Understanding Rook vs. Minor Piece Endgames

  En konsentrert innholdsrik bok om sluttspill med tårn mot lette offiserer. Her er både forklarende tekst, teori, praksis og testoppgaver til leseren, og alle analyser opp til og med sju brikker er Tablebase-datasjekket presis sannhet.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • Decision Making in Major Piece Endings

  Gelfands glimrende bok om å ta beslutninger i sluttspill med tårn og dronninger. Det er flest av tårnsluttspill som forekommer oftest i praksis. Siste kapittel gir treningsoppgaver. En skikkelig kvalitetsbok!

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Magical Endgames

  En sluttspillbok som sterkt kombinerer det praktiske med det estetiske i sjakk, med også mange partieksempler fra de siste årene. Stormester Karsten Müller garanterer som alltid for holdbarheten.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Vasily Smyslov: Endgame Virtuoso

  Smyslov (verdensmester 1957-58) er en av tidenes største sluttspillvirtuoser, og i denne boka serverer han 122 sluttspill fra egne partier, sortert etter materiell konstellasjon, foruten 7 sluttspillstudier og 40 lærerike hele partier som kan studeres og ikke minst nytes fra åpningen og helt gjennom sluttspillet.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1997