Video/DVD Åpninger

Åpninger generelt

 • Typical opening mistakes DVD

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2023
 • ChessBase Opening Encyclopaedia 2017 DVD

  Et glimrende produkt for best mulig oversikt og informasjon om ulike sjakkåpninger, til bruk sammen med ChessBase eller et Fritz-program. Inneholder blant annet over tusen åpningsartikler fra ChessBase Magazine og mer enn 85.000 kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  1080
  Utgivelsesdato
  Mars 2017
 • ChessBase Opening Encyclopaedia 2020 DVD

  Opening Encyclopaedia 2020 er enda mer enn før det innholdsrike superproduktet fra ChessBase for både å lære seg åpninger og studere dem videre selv. Se den videre presentasjonen av innholdet:

  Kjøp
  Pris
  1150
  Nivå
  B-D
  Utgivelsesdato
  April 2020
 • Opening Encyclopaedia 2019

  Ny utgave av ChessBase sitt flaggskip for studium av sjakkåpninger! Her finnes i systematisk orden ikke mindre enn 6680 åpningsartikler, 1136 spesielle teoridatabaser og 20 åpningsvideoer av vanlig høy ChessBase-kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  1080
  Av
 • First Steps in Opening Play DVD

  Alle sjakkspillere må ha noen ferdigheter og kunnskaper i åpningsspillet i forhold til sitt nivå, og denne tre timers gjennomgangen av partier med fra IM Andrew Martin er et godt bidrag.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2011
 • The Grünfeld Formula DVD

  En DVD med det interessante repertoaret å spille Grünfeld-oppstilling Sf6, d5, g6 og Lg7 mot nesten alle andre åpninger fra hvit enn 1 e4. IM Andrew Martin dekker spill mot alle disse alternativene på en troverdig måte.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2021
 • Fritz Powerbook 2020

  Den ideelle makkeren for deg som har Fritz 15, 16 eller 17, og kan tenke deg en enda bedre og mer oppdatert oversikt over aktuell åpningsteori i alle ulike åpninger.

  Kjøp
  Pris
  750
  Nivå
  C-D
 • A Black Repertoire against Offbeat Openings DVD

  Litt sjeldne åpninger er populære og effektive på ulike nivåer. Her gir dyktige GM Nick Pert gode praktiske oppskrifter for svartspillere mot førstetrekk utenom 1 e4, d4 og c4 og mot 1 d4 med andre fortsettelser enn 2 c4.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2016
 • Winning Chess the Easy Way 4 Opening Traps and Pitfalls DVD

  En svært nyttig og instruktiv gjennomgang av viktige åpningsfeller og feil som alle turneringsspillere egentlig bør kjenne til. En pedagogisk og underholdende åpningsleksjon.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B
  Av
 • Power Play 4: Start Right DVD

  Den fjerde DVD'en i Daniel Kings serie med angrepssjakk tar rett og slett for seg åpningsspillet som grunnlag for hele partiet, gjennom hele 5 timer og 50 minutters spilletid, der stormesteren særlig legger vekt på at du lærer å bedømme stillingene riktig.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • The ABC of Chess Openings DVD

  Dette er DVD'en som gir den relativt ferske spilleren en generell oversikt og kort innføring i de viktigste sjakkåpningene, fra grunnideene i hver åpning han velger til noen illustrerende partieksempler. IM Andrew Martin har en behagelig framføring og er dyktig på dette. DVD'en gir mye valuta for pengene med 5 timer og 9 minutters spilletid. Anbefales spesielt for spillere med ratingstyrke omlag 600 - 1200.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B
  Av
 • Catastrophe in the Opening DVD

  En ny og moderne DVD om hvordan du unngår katastrofer i åpningen, på den tapende siden. Over 5 1/2 times nyttig gjennomgang ikke minst for alminnelige spillere fra hobbynivå og opp til mesternivå. Det er også interaktiv trening og en egen database med 50 instruktive partier.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • Fritz Powerbook 2016 DVD

  Det moderne og praktiske produktet som gjør Fritz 12, 13, 14 eller 15 til enda bedre verktøy for å lære og studere åpningsspillet. Systematiserer alle åpningsstillinger og viser deg de beste trekkene, og med hvilke resultater på høyt mesternivå.

  Kjøp
  Pris
  500
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2015
 • Houdini Opening Book DVD

  En ny DVD-åpningsbok som dekker over 65 millioner stillinger. Kan benyttes også sammen med andre motorer enn Houdini og kan gjennom nedlastbart "Book Adapter" brukes også uten Aquarium-plattform.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Roman's Lab 1: Learning Openings the Easy Way, Traps and Novelties DVD

  Første DVD i den omfattende og populære serien "Roman's Lab" har spilletid på over 4 timer der den nærmest legendariske stormesteren lærer bort masse om åpningsspill.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
 • Opening Repertoire for the Positional Player DVD

  Fire timers åpningsrepertoar for den posisjonelle spilleren, med litt rolige stillinger. Med hvit viser Lilov både 1 c4 og 1 d4 slik at brukeren kan velge litt selv. Med svart mot 1 e4 er det Caro-Kann som gjelder, med to ulike valg.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2012
 • Fritz Powerbook 2017 DVD

  Det moderne og praktiske produktet som gjør Fritz 13, 14 eller 15 til enda bedre verktøy for å lære og studere åpningsspillet. Systematiserer alle åpningsstillinger og viser deg de beste trekkene, og med resultater på høyt mesternivå.

  Kjøp
  Pris
  560
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • Basic Opening Strategy DVD

  Kjøp
  Pris
  390
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2023
 • First Steps in Gambits and Sacrifices DVD

  En ny DVD mest om gambitspill i åpningen. IM Andrew Martin gir mange spennende åpningsideer og dessuten råd og vink om hvordan alminnelige spillere kan arbeide for å forbedre spillet sitt.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Opening Principles DVD, Chess King's Complete Chess Course DVD

  En ny introduksjons-DVD til fornuftig åpningsspill. Her får ganske ferske spillere en gjennomgang og gjerne en påminnelse om viktige momenter å passe på i åpningen av partiet. Mest for spillere med ratingstyrke cirka 600 - 1200.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • The ABC of Chess Openings 2nd Edition DVD

  Dette er DVDen som gir relativt ferske spillere en oversikt, innføring og tips i de viktigste sjakkåpningene, med grunnideene og illustrerende partieksempler. Denne nye utgaven har 1 time 15 minutters tillegg der Andrew Martin gir noen gode forslag til hvordan hvit kan spille etter 1 e4, starten på et repertoar.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2009
 • The Rybka 3 Book CD

  En åpningsbok i CD-format spesialutviklet for Rybka 3, laget som en naturlig makker til analyseprogrammet, men kan også stå alene sammen med enhver ChessBase software. Jeroen Noomen er åpningsekspert i Rybka-teamet og forteller at han har utarbeidet The Rybka 3 Book med mange nyheter, nye ideer og originale analyser, naturligvis computersjekket og bygget på senere års stormesterpartier og partier av sjakkcomputere (kfr rybkaforum.net 19. juli).

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • Opening Ideas and Techniques for young and improving players Foxy Openings Volume 164 DVD

  Gode tips og ideer om hvordan spille åpningen i et sjakkparti, servert av den erfarne engelske treneren IM Andrew Martin. Gir mange verdifulle impulser til spillere ikke minst innen ratingnivåer fra cirka 700 til 1400.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • Trends in modern Openings DVD

  En DVD med spennende åpningsanalyser og forslag i en rekke åpninger, av tidligere FIDE-verdensmester Kasimdzhanov som var sekundant for Anand i tre vellykkede VM-matcher. Fire timer med mange godbiter, mest for spillere på litt høyere nivå, fra rating ca 16-1700.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014
 • Foxy Anti-Gambit Guide 1.e4 DVD

  De fleste av oss innrømmer å ha en viss frykt for å møte noen av disse ekle gambitene, som "egentlig" ikke er så bra... Her gir Andrew Martin fornuftige og forståelige oppskrifter mot de mest spilte gambitene i e4-åpninger.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2011
 • Gambit Opening Repertoire DVD

  Fire timers DVD med noen utvalgte gambitåpninger: Kongegambit 1 e4 e5 2 f4 og Blackmar-Diemer-gambit 1 d4 d5 3 e4!?? med hvit og, med svart Budapestgambit 1 d4 Sf6 2 c4 e5 og Albins motgambit 1 d4 d5 2 c4 e5.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • Opening Repertoire for Black CD

  En CD gir mye nyttig materiale til å trene på et nytt åpningsrepertoar. IM Alexander Bangiev foreskriver 1...g6 fulgt av Lg7 og normalt c5 mot det meste hvit kan foreta seg, altså i stor grad det en variant av det vi kaller Moderne forsvar, men mulig overgang til blant annet Siciliansk.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
 • Opening Lab CD

  En lære- og trenings-CD om faktisk alle vanlige sjakkåpninger, for folk flest! CD'en forteller om hver åpning og ideene og planene bak dem, gir de viktigste teorivariantene og deretter klassiske partier i den enkelte åpningen med passende kommentarer.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • 1...e6: A Solid Repertoire against 1.d4 and 1.e4 DVD

  Stormester Nigel Davies viser over 5 timer et overkommelig repertoar med svart mot både 1 d4 og 1 e4. Trekket 1...e6 inviterer i begge tilfeller til Fransk der han etter både 3 Sc3 og 3 Sd2 foreskriver Romanisjins variant 3...Le7. Etter 1 d4 e6 2 c4 foreslår han 2...Lb4+

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Opening Ideas and Secret Opening Weapons That will Demolish your Opponents!! Foxy Volume 165 DVD

  En DVD der den erfarne treneren IM Andrew Martin gir flere konkrete åpningstips og forslag til spillere som vil lære mer. Gjerne fra ratingnivå cirka 800 - 1500.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • Roman's Lab 2 Sacrifices, Tactics & Traps that end Games in the Opening DVD

  I Romans Volume 2 fortsetter stormestere den generelle behandlingen av åpningsspillet, igjen med over 4 timers severdig spilletid. Lærerik underholdning for sjakkvenner!

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
 • How to Win Miniatures at Chess CD

  Dette er vel ingen oppskrift på hvordan vinne miniatyrpartier, men god trening i mønstergjenkjennelse: 5900 øvingsoppgaver med sjansen til å sette matt i 2 trekk fra en stilling i åpningen, og 700 med matt i 3 eller 4 trekk.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  A-C
  Utgivelsesdato
  Juni 2010