Video/DVD Midtspill og sjakktrening

Sjakktrening

 • Total Chess Training II CD

  En ny prisgunstig pakke med anbefalte lære- og trenings-CD'er fra Convekta. Her finnes samlet alle de fem produktene:

  Kjøp
  Pris
  830
  Nivå
  C-D
  Av
 • Power Play 9: Major Pieces vs Minor Pieces DVD

  Til glede for de mange tilhengerne: Enda en DVD i serien med stormester Daniel King. Over 4 timer 15 minutter gjennomgår han partier og stillinger med tunge mot lette offiserer, alt fra kvalitetsoffer til spill mellom dronning mot tårn og lette offiserer.
  King bruker som alltid mye glimrende eksempelstoff og klarer å gi oss som elever en bedre forståelse av hva som er viktig i de ulike stillingstypene.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Power Play 11: Defence DVD

  Serien POWER PLAY med stormester Daniel King har vært en formidabel suksess, både på grunn av godt innhold og en engasjerende, tydelig framstilllig. Denne nyeste DVDen i serien har hele 5 timer 25 minutters spilletid.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Realizing an Advantage DVD

  Den sterke stormesteren Tiviakov setter fokus på en aktuell side av å det å spille sjakk: Hvordan klare å gjennomføre partiet til seier for en spiller med tydelig fordel i stillingen? Her er mange fine partieksempler, pluss testoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Test Your Chess CD

  En anerkjent CD som gir deg mye god trening for pengene. Forfatteren serverer 555 partiutdrag der du skal ta en beslutning mellom flere alternativer. CD'en er delt inn i seks ulike kapitler:

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Guide for Club Players CD

  75 leksjoner med 400 partieksempler og 200 øvingsoppgaver i tillegg. Denne CDen er som en innholdsrik bok med sjakkpartier som lærerike eksempler på ulike temaer for å øke spillestyrken fra 1100, 1500 eller 1900 og litt videre... Den passer på at brikkene står riktig i alle varianter.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-D
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • Typical Mistakes by 1800-2000 Players DVD

  En oppfølger av stormester Perts forrige DVD. Denne gang involverer hvert eksempel minst én spiller innen ratingnivået 1800 - 2100, og feilene som fører til nederlag, er systematisert i nyttige kategorier. En ny interaktiv DVD med viktige temaer som avbytte og å realisere en fordel.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • Test, Evaluate and Improve Your Chess A Knowledge Based Approach CD

  IM Danny Kopec er kanskje verdens største spesialist på testing og evaluering av sjakkspillere, for å finne riktige løsninger for videre utvikling. Denne CD'en samler mye av Kopecs erfaring og gode treningsmateriale gjennom 25 års arbeid på området.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-C
  Av
 • Complete Chess Course CD

  Masse treningsmateriale fordelt på 55 leksjoner med til sammen 1200 instruktive eksempler og øvelser. Nivået passer for den som er et stykke forbi nybegynneren og gjerne har spilt en god del sjakk, men uten å studere det teoretisk

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2009
 • Extreme Calculation Training DVD DVD

  9 timers DVD på et område der alle sjakkspillere vet de gjerne skulle vært bedre! En innholdsrik interaktiv DVD med eksempler, råd og mye verdifull egentrening sammen med nederlandsk IM og sjakktrener Robert Ris.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2018
 • Strengthen Your Chess Foundation DVD

  En kjekk, innholdsrik DVD for de mange som vil bevege seg fra et nesten-nybegynnernivå i sjakk og i retning av å bli en habil sjakkspiller. Mange nyttige temaer ikke minst innen midtspill og sluttspill samt psykologi i sjakk, og litt åpningsspill.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • Total Chess Strategy CD CD

  En innholdsrik trenings-CD som prisgunstig samler tre fremragende produkter: Chess Strategy 3.0, Chess Guide for Club Players og Chess Guide for Intermediate Players. Bygger på masse litt eldre sovjetisk treningsstoff, supplert med noe nytt.

  Kjøp
  Pris
  490
  Nivå
  C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2017
 • Calculation Training DVD

  En DVD som trener, utvikler og bevisstgjør deg i variantregningens viktige, edle kunst, som for mange av oss står i veien for å ta steget til et høyere sjakknivå. Materiale som egner seg godt for hele ratingnivået cirka 1300 - 2400.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • Total Chess Training CD

  Med fem ulike programmer av høy standard er dette antagelig det beste produktet du finner i markedet for sjakktrening på PC-en din. De fem delene er:

  Kjøp
  Pris
  830
  Nivå
  B-D
  Av
 • Strategy University volume 4 The Technique of Realising the Win DVD

  "Ingenting er så vanskelig å vinne som en vunnet stilling", heter det paradoksalt nok. Supertrener Mikhailchishin behandler denne erfaringen på den nye DVDen i sin alltid instruktive serie.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011