Bokserien "for Kids"

En populær serie av bøker "for barn", men egentlig mest for litt ferske eller uskolerte spillere uansett alder. Mye av innholdet er slett ikke elementært, så bøkene er aktuelle nok for spillere med ratingnivå opp til cirka 1600. En av bøkene er også tilgjengelig på norsk, som det framgår.

 • Chess Endgame Workbook for Kids

  En glimrende ny treningsbok i sluttspill, fra de enkleste og opp mot mesternivå. Stormester John Nunn stiller spørsmål i flere hundre konkrete stillinger, og da gjelde det enten å kunne eller uansett beregne riktig.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2019
 • How to Beat your Dad at Chess

  Stormester Murray Chandler har laget en fin bok der han demonstrerer nærmest alle mulige forskjellige måter (mønstere) å sette sjakk matt på gjennom 50 avsnitt. Til slutt følger 36 testoppgaver å prøve seg på.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1998
 • Chess Endgames for Kids Featuring 50 Endgame Lessons

  \

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Chess Strategy for Kids Featuring 50 Smart Strategies

  Stoff om strategi og planlegging for ferske sjakkspillere er en utfordring. Denne nye boka gir begrepene og praktiske eksempler med mange gode observasjoner. Merk at den som så ofte ikke er spesielt for barn.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Chess Puzzles for Kids 100 puzzles to torment your brain cells!

  En ny fin taktikkbok fra stormester Murray Chandler, med 100 konkrete temaer eller mønstere, pluss 60 rene oppgaver til slutt. Fin for spillere med ratingstyrke ca. 600 - 1400.

  Kjøp
  Pris
  145
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2012
 • Chess Openings for Kids

  Ikke la deg forvirre av ordet "kids" i boktittelen, men dette er en konsentrert, innholdsrik og fartsfylt bok med 50 mektige sjakkåpninger og mange taktiske finesser som det er nyttig å kunne.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Chess Opening Workbook for Kids

  Den mest konsekvente treningsboka i sjakktaktikk der alle stillingene er fra åpningsspillet, eller tidlig midtspill. Du blir bedre taktisk og bedre i åpningen ved å arbeide gjennom denne innbundne boka.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2019
 • Chess Tactics Workbook for Kids

  En elegant praktisk treningsbok i sjakktaktikk tema for tema og med vanskelighetsgrad kanskje for ratingnivå cirka 800 - 1400, et bra stykke etter nybegynnernivå. Kanskje ikke for norske barn med såpass av engelsk tekst.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • Chess Opening Traps for Kids

  En ny bok som viser alle mulige ulike typer åpningsfeller, gjennom to eksempler for hvert av 100 temaer. Denne fine bokserien henvender seg til barn, men er like mye for voksne opp til mesterstyrke.

  Kjøp
  Pris
  185
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018