Forfattere

Forfatter 'Joe Gallagher'

Oversikt over våre produkter med Joe Gallagher

 • Starting Out: The King's Indian (CD-utgave) CD

  CD-versjonen av GM Joe Gallaghers verdsatte innføring i Kongeindisk. CDen inneholder rett og slett hele boka og kan dermed spilles gjennom med alle kommentarer på PCen, og i tillegg kan du få bidrag fra Fritz, Rybka eller andre analytikere der du lurer på alternativer!

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • The Magic of Mikhail Tal

  Dette er fortsettelsen som Tal ikke fikk skrevet selv etter storverket sitt "The Life and Games of Mikhail Tal" som går fram til 1975. Boka dekker både Tals karriere, liv og partier videre til hans død i 1992. Stormester Joe Gallagher har fått anerkjennelse for den beundringsverdig gode og varierte måten han har løst denne oppgaven på. Som han selv skriver, har han måttet skjerpe seg for å beholde en tilstrekkelig objektivitet når han skriver om sin egen barndoms sjakkhelt. Han toucher også på en bra måte litt om trollmannen Tals meritter før 1975.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2000
 • Play the King's Indian A Complete Repertoire for Black in this most Dynamic of Openings

  Dette er boka som i dag gir deg best oppdaterte og systematiske kunnskaper i kongeindisk. Stormester Joe Gallagher er spesialisten som her følger opp suksessen fra "Starting out: The King's Indian" med en innholdsrik bok på høyere nivå. Den har som mål blant annet å gi svartspillere et repertoar mot de mange ulike systemene som hvit kan komme opp med. Boka passer nok best for spillere fra ratingnivå omlag 1500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2004
 • Starting Out: The King's Indian

  Her blir den krevende åpningen kongeindisk presentert av en stor spesialist på området: den engelsk-sveitsiske stormesteren Joe Gallagher. Boka kan anbefales for spillere med ratingstyrke omlag 1000 - 2000 som vil lære seg denne åpningen.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2002
 • A Complete Repertoire for Black using the sharpest Systems Play the Najdorf, Play the King's Indian

  En ny prisgunstig kombinasjon av to gode åpningsbøker fra Everyman: Play the Najdorf Scheveningen style og Play the King's Indian. Stormesterne Emms og Gallagher gir leseren seriøse repertoar mot henholdsvis 1 e4 og 1 d4.

  Kjøp
  Pris
  235
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • An Aggressive Counterattacking Repertoire based on ...g6

  To åpningsbøker om å spille Kongeindisk og Dragevarianten i siciliansk, begge aggressive med trekket ...g6, utgitt samlet som én bok, til en svært gunstig pris. Dette er innføringsbøker som gir god oversikt og en del forklaring.

  Kjøp
  Pris
  255
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • A Complete Guide to the Pirc/Modern Complex

  To utmerkede introduksjonsbøker om åpningene Moderne og Pirc er slått sammen i ett bind og tilbys rimelig. Stormesterne Gallagher og Davies har stor kompetanse på disse spennende systemene for svart, og er i tillegg gode pedagoger.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018