Forfattere

Forfatter 'Maxim Chetverik'

Oversikt over våre produkter med Maxim Chetverik

 • A Complete Guide to Queen's Gambit Play

  Et kupp med tre utmerkede Dronninggambit-bøker samlet i én, med 619 sider prima stoff særlig for spillere med ratingnivå cirka 1200 - 2100. "Starting out" fordi forfatterne tar med gode forklaringer, og relevante mesterpartier.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2018
 • The Complete Bogo-Indian Defense

  Endelig en "komplett" bok om Bogoindisk 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sf3 Lb4+, en av åpningene som oppstår når svart forsøker å spille Nimzoindisk 3 Sc3 Lb4. Svart kan også velge Dronningindisk 3 Sf3 b6 eller ty til Dronninggambit 3...d5.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2020
 • Starting Out: Benoni systems

  Den dyktige russiske forfatterduoen gir en grunnleggende og samtidig temmelig aktuell og litt avansert innføring i alle andre Benoni-systemer enn Moderne Benoni. Den mest populære åpningen som dekkes i denne boka er Benkö-gambiten (1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 b5). Blumenfeld-gambiten er det samme, men med den vesentlige tillegget av trekkene Sf3 fra hvit og e6 fra svart, før svart spiller b5. De andre variantene er strategisk tyngre, for eksempel Tsjekkisk Benoni (1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 e5). Som bok i serien "Starting out" gir den som vanlig en del gode basisforklaring og tips underveis for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2005
 • The Queen's Indian Defense Main Line 4.g3 System

  En spesialbok om hovedvariantene 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sf3 b6 4 g3 i Dronningindisk, for både hvit og svart og bygget på 181 aktuelle mønsterpartier. Hvert av de 24 kapitlene har en god introduksjon og en nyttig liten oppsummering.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2018
 • No Passion for Chess Fashion

  Dette russiske makkerparet, en GM og IM, har levert flere utmerkede åpningsbøker. Her serverer de 11 sjeldne og tildels "rare" åpninger og varianter som de selv har spilt med ikke ubetydelig suksess.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2011
 • Masters of Attack Alexander Alekhine, Boris Spassky, Mikhail Tal

  Herlig: Tre bøker med angrepssterke verdensmestere samlet i én, til også en svært gunstig pris. De russiske forfatterne har skrevet tre bøker som kombinerer læring, nytelse og trening i angrepskunst og kombinasjoner, i tillegg til korte, men gode biografier.

  Kjøp
  Pris
  265
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • Strategic Plans, 75 Modern Battles

  En ny bok om moderne sjakkstrategi, med 75 eksempelpartier. Alle starter med en kritisk stilling der vi som leser skal bedømme og ta et valg, før hele partiet blir grundig gjennomgått. Mest for spillere med ratingstyrke fra 15-1600 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2019
 • A complete guide to Benoni systems and structures

  De anerkjente innføringsbøkene om Moderne Benoni og øvrige Benoni-systemer, inkludert Benkö- og Blumfeldgambit, nå slått sammen til en prisgunstig stor bok. Spennende forslag til åpninger og viktig å forstå for d4-spillere.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Alexander Alekhine: Master of Attack

  De russiske forfatterne har på en elegant måte klart å lage en hel taktisk treningsbok utelukkende fra Aljechins partier, derav endel hentet fra simultanspill og noen med Aljechins motspillere i hovedrollen.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2004
 • Alekhine Defense A Complete Guide

  Et moderne komplett standardverk om Aljechins forsvar 1 e4 Sf6. En både inspirerende, systematisk og faglig sterk bok om denne litt originale, men fortsatt aktuelle åpningen.

  Kjøp
  Pris
  365
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2018
 • Boris Spassky, Master of Initiative

  Etter Aljechin, Spielmann og Tal er Spasskij en naturlig fjerdemann i serien om de store mesterne og de taktiske prestasjonene deres. Det har blitt en fin bok i kombinasjonstrening og samtidig en verdig oppsummering og hyllest av en stor spillers vakre prestasjoner gjennom over 50 år.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2006
 • Starting Out: Queen's Gambit Accepted

  Mottatt dronninggambit 1 d4 d5 2 c4 dxc4 står nå stødig som en aktuell åpning. Det kjente russiske forfatterparet leverer en pedagogisk god og samtidig relativt avansert bok til å være i serien "Starting out".

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006