Video/DVD

Partisamlinger

 • Roman's Lab 55: A Tribute to Bobby Fischer 1943-2008 DVD

  En naturlig spennende DVD om Bobby Fischers liv og sjakkbravader med ikke minst mange gamle filmoopptak, samt bilder og enkelte mindre kjente opplysninger.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • My Best Games, Yasser Seirawan DVD

  5 timer med 22 utvalgte partier av Yasser Seirawan med hans egne alltid klare og instruktive kommentarer gjør dette til en attraktiv ny DVD med motspillere som bl.a. Larsen, Gligoric, Korchnoi, Tal, Timman og Karpov.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Nigel Short Greatest Hits volume 1 DVD

  Shorts "greatest hits" kan bli en klar listesuksess. Mannen har spilt masse glitrende sjakk, kommuniserer friskt og har vært med på det meste. Matchseirene over Karpov og Timman og VM mot Kasparov i 1993 var selvfølgelige høydepunkter.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2010
 • ChessBase Mega Database 2018 DVD

  Den mest eksklusive versjonen av den ledende databasen med nå mer enn 7,8 millioner partier som kan håndteres på mange måter. 71.000 av partiene er kommentert av toppspillere. Big Database 2018 er samme, men ukommenterte.

  Kjøp
  Pris
  1760
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Mega Database 2017 DVD

  Den mest komplette, brukervennlige og eksklusive partibasen til bruk sammen med ChessBase 12, 13 eller 14 og ajour til midten av oktober 2016. Mega-basen har over 6,8 millioner partier, hvorav drøyt 70.000 med kommentarer av toppspillere.

  Kjøp
  Pris
  1560
  Nivå
  C-D
  Av
 • Master Class Vol. 8 NEW: Magnus Carlsen DVD

  ChessBase sin oppdaterte DVD-presentasjon av Magnus Carlsen, nå med over 11 timers innhold! Her er videoer, oppgaver, alle partiene hans, biografi, krysstabeller, Carlsens åpningsrepertoar og taktisk trening.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Anand - My Career, volume 2 DVD

  Anands glimrende karriere fra år 2000 da han ble FIDE-verensmester, til i dag som gjenforent og udiskutabel verdensmester etter at han vant VM-turneringen i 2007. På DVDen viser Anand deg selv de mest severdige partiene og forteller historien rundt dem. En utrolig behagelig måte å bli både underholdt og undervist på i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • How to study the classics DVD

  ChessBase sin egen omtale:

  Kjøp
  Pris
  375
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2021
 • Anand - My Career, volume 1 DVD

  Anands karriere og mest minneverdige partier, presentert av ham selv, er en stor begivenhet. På denne første av to DVD'er gjennomgår den store indiske naturbegavelsen sjakklivet sitt fram til 1999. Sympatiske Anand har vært kalt verdens raskeste hjerne, nesten uslåelig i hurtigsjakk, men glitrende også i klassisk sjakk der han har vunnet en rekke av superturneringene rundt i verden og spilte PCA-VM-kamp mot Kasparov allerede i 1995.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • Master Class Vol. 14: Vasily Smyslov DVD

  Her er endelig "alt om og med Vasily Smyslov" i denne innholdsrike og kompetente DVD-serien. Fire stormestere presenterer sjakkskattene etter Smyslov, verdensmesteren som Kramnik kalte "sannheten i sjakk".

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2021
 • World Chess Champions CD

  En nyhet med alle partiene til fire av de store moderne verdensmesterne: Fischer, Kasparov, Anand og Carlsen. Mange hundre av partiene er kommentert, og det er også over 600 stillinger som øvingsoppgaver fra partier av disse store spillerne.

  Kjøp
  Pris
  480
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2015
 • My Best Games with Black DVD

  I sin nyeste DVD tar Shirov for seg det å spille svart og hvordan holdningene hans til denne utfordringen har endret seg gjennom karrieren hans. Han viser partier fra senere år, blant annet flere fra siste World Cup i Khanty Mansiysk der han gikk helt til finalen. Hvilke åpninger velger du for eksempel når du rett og slett MÅ vinne med svart?

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Master Class Vol. 5: Emanuel Lasker DVD

  Kjempen Emanuel Lasker er tema for denne nye trenings-DVD'en fra ChessBase. Fire dyktige medarbeidere setter fokus på verdensmesterens partier og spillestil og gir deg 106 interaktive oppgaver fra partiene hans.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Master Class vol. 1: Bobby Fischer DVD

  En ny og gjennomarbeidet DVD-serie med sjakkens største stjerner innledes med Bobby Fischer, han som med sitt unike logiske spill alene beseiret hele Sovjets sjakkapparat. Fire stormestere presenterer ulike sider ved kanskje tidenes sjakkspiller.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • Master Class vol. 4: José Raúl Capablanca DVD

  En innholdsrik DVD for alle som vil studere og lære av spillet til den kubanske sjakklegenden Capablanca. Her er alle partiene hans, mange kommenterte, og du får teste deg på utvalgte kombinasjoner og sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • My Path to the Top World Championship Chess DVD

  Over 6 timer med Kramnik selv og den strålende karrieren hans er en stor begivenhet, en kombinasjon mellom lærerik, flott sjakk og livet fra skolegutt til verdensmester i sjakk.

  Kjøp
  Pris
  435
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2007
 • Viktor Kortchnoi live: My Life for Chess vol.2 DVD

  Den store Viktor Kortsjnoi - som fylte 75 år 21. mars 2006 og fortsatt er en høyst aktiv og vanskelig motstander - fortsetter her gjennomgangen av karrieren sin med noen av de mest minnerike partiene fra 1980 til i dag.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
 • Master Class vol. 9 Paul Morphy DVD

  En innholdsrik DVD for blant andre de mange tilhengerne av Paul Morphy, det første amerikanske sjakkgeniet. Her er både en biografi, alle partiene og analyser av de ulike fasene i spillet hans, bl.a. GM Mihail Marin om strategi

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Master Class vol. 6: Anatoly Karpov DVD

  En glimrende trenings-DVD bygget over partiene til den levende sjakklegenden Anatolij Karpov. Du får taktikktester med 472 spørsmål, Karpovs åpningsrepertoar, men også en samling av alle partiene hans, krysstabell for turneringene og en liten biografi.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • Master Class vol. 3: Alexander Alekhine DVD

  Masse super sjakktrening i effektivt DVD-format med den geniale verdensmesteren Alekhine (Aljechin), ikke minst taktikktrening, i tillegg til alle partiene han spilte, de fleste kommentert.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Roman's Lab 10: Positional and Tactical Masterpieces 1 Greatest Games of Chess Ever Played DVD

  Stormester Dzindzichashvili vier to av delene i sin store DVD-serie "Roman's Lab" til tretten partier som han kårer til tidenes mesterverker i sjakk. I denne første delen viser han deg på sin instruktive måte partiene:

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
 • Karpov on Fischer! (Bobby Fischer DVD Series) vol. 1 DVD

  Det er en bemerkelsesverdig og severdig serie der Karpov gjennomgår partier spilt av forgjengeren Bobby Fischer. Karpov starter denne første DVD-en med det utrolig instruktive partiet Fischer-Portisch fra Havanna-OL 1966 i avbyttevarianten i spansk og fortsetter med partier til og med 1971 mot bl.a. Leonid Stein og Tigran Petrosjan. En fin måte å bli kjent med klassiske Fischer-partier på, særlig for spillere med ratingstyrke omlag 800 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Winning Chess the Easy Way 5 Bobby Fischer's Most Brilliant Instructional Games and Combinations DVD

  Den femte DVD'en i Susan Polgars serie handler om Bobby Fischer og møtene hennes med den amerikanske sjakk-legenden.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2005
 • Master Class vol. 7: Garry Kasparov DVD

  Den komplette samlingen i DVD-format av Garry Kasparovs strålende sjakk-karriere. Fire kapasiteter presenterer åpningene, strategien, taktikken og sluttspillene. Her er alle partiene hans, taktikktrening, krysstabeller m.m.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Nigel Short Greatest Hits volume 2 DVD

  Å se godt kommenterte partier er noe av det viktigste for å bli en bedre sjakkspiller. DVD'er som Nigel Shorts utvalgte er en glimrende og behagelig løsning. Partiene hans er av høyeste klasse og samtidig klassisk logiske med 1 e4!

  Kjøp
  Pris
  385
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • Master Class Vol. 11: Vladimir Kramnik DVD

  En ekstra innholdsrik nyhet i DVD-serien med tidenes største sjakkmestere, som har usedvanlig mange godbiter til både læring og nytelse. På sitt beste var vel Kramniks sjakk nær det aller ypperste som er vist. Her finner du det hele, og presentert av fire stormestere på nesten 10 timer!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2019
 • Master Class vol. 2: Mihail Tal DVD

  En flott mulighet til å beundre og lære av sjakken til den legendariske verdensmesteren Mikhail Tal. Her er alle partiene hans, de fleste kommentert, men mest unikt også interaktiv trening med kyndige stormestere.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • Big Database 2017 DVD

  Inneholder 6,8 millioner sjakkpartier.

  Kjøp
  Pris
  590
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • Chess Prodigies Uncovered: Sergey Karjakin DVD

  Verdens aller yngste stormester (12 år og 7 måneder gammel) starter serien om dagens unge sjakkstjerner. Som 12-åring slo han bl.a. Shirov med stor presisjon, og som 14-åring Kramnik, viser IM Lorin D'Costa på denne DVD'en over 5 timer.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013
 • ChessBase Corr Database 2018 Upgrade DVD

  Etter tre år en ny utgave av den store basen med snart 1,5 millioner spilte fjernsjakkpartier. Uvurderlig for fjernsjakkspillere som vil være litt forberedt også på motspillerne. Prisen gjelder oppgradering for dem som har CorrDatabase 2015 fra før.

  Kjøp
  Pris
  1080
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Karpov on Fischer! (Bobby Fischer DVD Series) vol. 3 DVD

  Den tredje DVD-en med Karpov om Fischer fokuserer på tida etter Reykjavik 1972. Karpov forteller om forhandlingene med Fischer om en match, senest i Washington i 1977 da kontrakten var nær ved å bli undertegnet. Siden gjennomgår han partier fra returkampen mellom Fischer og Spasskij i 1992 som etter Karpovs mening holdt høyere en kvalitet enn det mange kritikere uttalte.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Kasparov-Karpov 1990 World Championship Match DVD

  Anatolij Karpov demonstrerer her selv fire av de glimrende partiene mot Kasparov fra den store VM-matchen i Lyon og New York i 1990. Presentasjonen skjer i samarbeid med GM Ron Henley.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • Master Class vol. 8 Magnus Carlsen DVD

  Turen har kommet til Magnus Carlsen i ChessBase sin serie med de store mesterne. Som vanlig er dette blant annet en omfattende presentasjon av karrieren i moderne format og en interaktiv trenings-DVD.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2017
 • Viktor Kortchnoi live: My Life for Chess vol.1 DVD

  Her kan du oppleve sjakk-legenden Viktor K. på nært hold, over tre timers gjennomgang av partier som samtidig blir sjakkhistorie på mest levende måte. Han gjennomgår karrieren sin fra 1949 til 1979 og viser utvalgte partier. Passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
 • Great British Chess Triumphs, Volume 2 DVD

  En film som viser og gjennomgår Nigel Shorts to gevinstpartier mot Kasparov i hurtigsjakkmatchen deres i London i 1987, om London Docklands Trophy. Vi får se spillerne i aksjon og med korte kommentarer fra dem selv etterpå, og underveis blir begge partiene gjennomgått på en populær og folkelig måte av stormester Raymond Keene. Hyggelig underholdning.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
 • Roman's Lab 57 Man vs. Machine 4-4, Roman vs. Rybka (3100+), The Strongest Chess Program Ever DVD

  Stormester Roman viser partier både fra sin egen kjente match mot Rybka og andre partier mellom Rybka og stormestere, samt mellom Rybka og andre spilleprogrammer.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • Roman's Lab 11: Positional and Tactical Masterpieces 2 Greatest Games of Chess Ever Played DVD

  Dette er den andre delen av tidenes flotteste partier som Dzindzichashvili viser deg for både nytelse og læring. På denne DVD'en gjennomgår han partiene:

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
 • Master Class vol. 13 Tigran Petrosian DVD

  Et særdels innholdsrikt og gjennomarbeidet produkt med hele sjakk-karrieren og -arven etter den armenske verdensmesteren Tigran Petrosian. Disse DVDene kombinerer på en herlig måte underholdning og trening!

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
 • Master Class vol. 10 Mikhail Botvinnik DVD

  Den store Botvinnik står for tur i DVD-serien fra ChessBase, som gedigent presenterer verdensmesternes partier, karrierer, kombinasjoner, her med 410 treningsstillinger osv.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • Prelude to Armageddon - Kasparov and Karpov in London, volume 1 DVD

  Filmen om begivenhetene før den første VM-matchen mellom Karpov og Kasparov i 1984. Vi følger Karpov og mange andre verdensstjerner i superturneringen i London og Kasparov i kandidatmatchen mot Kortchnoi, også i London. Partier fra begivenhetene blir kommentert av stormester Raymond Keene.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
 • Karpov on Fischer! (Bobby Fischer DVD Series) vol. 2 DVD

  Karpov fortsetter her - i samtale med GM Ron Henley - gjennomgangen av den blendende karrieren til Bobby Fischer. Denne andre DVD-en konsentrerer seg om den avgjørende VM-kampen i Reykjavik mot Boris Spasskij, med både de viktigste partiene og andre interessante betraktninger og opplysninger fra Karpovs side. Vi tror at gjennomgangen vil være bra tilgjengelig for spillere med ratingstyrke fra omlag 800 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Best of Chess Informant: Garry Kasparov CD

  En hyldings-CD av og med Garry Kasparov utgitt i anledning årets 40-årsjubileum til Informator. I de fire formatene Informant Expert, PGN, ChessBase og ChessAssistant inneholder den masse spennende Kasparov-stoff:

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
 • Informator 98 (CD-versjon) CD

  CD-versjonen av klassikeren i oppdatering av ny og viktig sjakkteori. Inneholder 432 teoretisk interessante partier fra siste del av 2006, pluss kombinasjoner, sluttspill og resultater, samt presentasjon av en spiller som denne gang er Boris Gelfand. Prestisje er alltid knyttet til kåring av beste parti og viktigste nyhet i forrige bind (97), som ble vunnet av henholdsvis Kramnik - Bruzon og Volokitin - Barsov, begge 1-0 fra OL i Torino. Nyheten finnes i Winaver fransk, som presenteres med en ny oppdatering av åpningsteorien. Denne utgaven inneholder 8 hele partier pluss 8 åpningsvarianter med Magnus C.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2007
 • Play Like Tal (DVD for PC og Mac) DVD

  Utvalgte partier av Mikhail Tal gir denne interaktive DVDen 7 timers treningsutbytte med stor glede. Stormester Simon Williams krydrer det hele med noen fakta og bilder fra karrieren til "trollmannen fra Riga".

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Mega Database 2019, Upgrade fra 2018 DVD

  Nyeste Megabase fra ChessBase har over 7,6 millioner partier til midten av oktober 2018, og 72.000 av partiene kommentert av toppspillere. Dette er prisen hvis du også kjøpte 2018-utgaven og dermed kan bytte den inn.

  Kjøp
  Pris
  770
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Chess Potpourri Centennial Commemorative Edition DVD

  Roman's Lab nummer 100 feires med å vise godbiter av nye partier i flere av Dzhindzhhashvilis favorittåpninger. Her er også hans egne ikke tidligere publiserte partier der han i åpningene sine på internett fortsatt viser klasse mot flere sterke stormestere.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2011
 • How I Became World Champion vol. 1 DVD

  Drøyt 6 timer med Kasparov selv hjem på PC'en, der han forteller om livet og karrieren sin og ikke minst viser mange partier. Denne første delen går fram til 1985.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Facing the World Champions DVD

  Vlastimil Hort, tidligere verdenstopp og både tsjekkisk og tysk mester, gjennomgår partier der han har spilt mot alle sjakkens åtte verdensmestere fra 1948 til 98: Botvinnik, Smyslov, Tal, Petrosjan, Spasskij, Fischer, Karpov og Kasparov.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • Winning Chess the Easy Way 6 in Las Vegas. Special edition (Secrets of How to Think Like a Grandmaster) DVD

  Det sjette produktet i denne serien er ekstra innholdsrikt med to DVD'er og tilsammen over 3 1/2 times spilletid. På den første gjennomgår Susan Polgar trekk for trekk tankegangen i tre av de mest lærerike partiene sine. Den andre inneholder stoff fra Las Vegas International Chess Festival som ble et gjensynstreff for de tre Polgar-søstrene og foreldrene.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
 • Mega Database 2018 Upgrade fra 2017 DVD

  Den mest eksklusive versjonen av den ledende databasen med nå mer enn 7,8 millioner partier som kan håndteres på mange måter. 71.000 av partiene er kommentert av toppspillere. Big Database 2018 er samme, men ukommenterte.

  Kjøp
  Pris
  650
 • Master Class vol. 12: Viswanathan Anand DVD

  Anand er nestemann ut i denne flotte DVD-serien med sjakkens verdensmestere. Som vanlig har fire stormestere samarbeidet om ulike sider av presentasjonen. Bøker har sin store egenverdi, men en variert innholdsrik DVD på 6 timer er vel uslåelig når det gjelder å servere selve spillernes sjakkarv.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2019
 • World Champion Fischer CD

  En spennende CD med Bobby Fischer! Den store analytikeren Hübner gjennomgår partiene i Fischers egen klassiker "My 60 Memorable Games". CD-en inneholder omlag 1000 partier som er kommentert fra grundig til bare litt, og mange vil også glede seg over sju videsnutter fra guden Fischers karriere.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
 • All World Championships from 1886 to 2002 DVD

  En DVD som gir "full opplevelse" av VM-sjakken gjennom nesten 120 år. Inneholder mer enn 2200 partier (over halvparten kommentert), introduksjon til alle VM-matcher og presentasjon av all verdensmestere og utfordrere, en treningsdatabase med stormester Karsten Müller og sist, men ikke minst også et stort filmmateriale (omtrent 4,5 GB).

  Kjøp
  Pris
  555
  Nivå
  B-D
  Av
 • Informator 99 (CD-versjon) CD

  CD-versjonen av Informator 99 med alt det beste av sjakk og sjakkteori fra de fire første månedene i 2007. Her er analyser av spillere som Anand, Kramnik, Ivantsjuk, Karjakin, Bologan, Sokolov, Sutovsky, Ehlvest osv, alt med Informator-forlagets godt innarbeidede tegnspråk og systematikk. Vår egen Magnus er representert med 8 hele partier og 13 partifragmenter. I CD-utgaven kan du benytte hele partimaterialet direkte opp mot egen database fra tidligere og opp mot analysemotorer som Fritz, Rybka osv.

  Informator er fremdeles et høydepunkt og nærmest et must for veldig mange ambisiøse og sjakkteoretisk interesserte spillere og entusiaster med ratingstyrke fra omlag 15-1600 og oppover. Dessuten som alltid resultater, kombinasjoner, sluttspill, studier og statistikk.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2007
 • Kasparov-Anand, PCA Intel World Championship 1995 DVD

  Den offisielle filmen om matchen mellom Kasparov og Anand i øverste etasje av World Trade Center(!) i New York. Stormester Daniel King står for både partikommentarer og intervjuer med spillerne.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
 • 8th World Champion Mikhail Tal CD

  Den mest komplette samlingen som er gitt ut med legendariske Tals partier, tilsammen 2592 i tallet. Alle partiene er faktisk kommenterte, av et stjerneteam med stormesterne Khalifman, Kochiev, Makarichev, Sveshnikov og Yudasin, pluss IMer fra St. Petersburg. Kommentarene er konsentrert om sjakk-trekk og tegn (Informator-stil), bygget på samme materiale som i firebindsverket (bøker) med Tals partier, som nå er utsolgt

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1999