MAGNUS CARLSEN

Vår egen sjakk-konge Magnus Carlsen. Bøker, filmer og annet.

 • Carlsen's Assault on the Throne

  En rask, imponerede og fyldig presentasjon av Magnus Carlsens vellykkede angrep på VM-tronen i 2013, med nordmannens partier fra kandidatturneringen i London og selvfølgelig Chennai-partiene. Mye god tekst og gode bilder.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2014
 • The prince of chess / Prinsen av sjakk (Engelsk) DVD

  Dokumentarfilmen om Magnus Carlsen, verdens yngste stormester i sjakk, er en begivenhet for alle sjakkvenner. Filmen fikk høye seertall på NRK og er sendt i flere land.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  A-D
  Utgivelsesdato
  April 2004
 • Magnus Carlsen's Middlegame Evolution [INNBUNDET]

  Den tidligere verdensstjernen Ivan Sokolov går dypere inn i Magnus sine partier, styrker og svakheter enn andre bøker har gjort. Særdeles interessant og instruktivt også for skikkelig sterke spillere.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • Fighting Chess with Magnus Carlsen

  En klassisk partisamling med 64 kyndig kommenterte Magnus-partier fra 2001 til 11! Forfatterne forteller også hovedlinjene i Magnus sin karriere og drøfter fenomenet denne unge nordmannen.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • Carlsen vs. Karjakin World Chess Championship New York 2016

  En grundig og litt oppsiktsvekkende bok om VM-matchen i New York, mye fordi Vladimir Kramnik bidrar med interessante kommentarer og betraktninger til alle partiene: "Vlad's Viewpoint". En av tidenes mest spennende VM-bøker!

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • The Magnus Method The Singular Skills of the World's Strongest Chess Player Uncovered and Explained

  Den dyktige sjakkforfatteren Emmanuel Neiman gjør et seriøst forsøk på å fange selve suksessformelen til Magnus Carlsen. Han er ikke den første, men kanskje hittil grundigste som leverer et slikt studium av sjakkfenomenet vårt.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • Carlsen move by move

  En stor bok gjennomgår pedagogisk og grundig 54 Carlsen-partier fra 2002 til 14, nesten trekk for trekk. Den desidert beste sjansen for alminnelige spillere til å forstå (og nyte) mer av spillet til størstemesteren vår.

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • MAGNUS-filmen Genius. Champion. Child. DVD

  Kinofilmen om og med Magnus Carlsen, i DVD-format. Engelsk utgave uten norsk teksting. En rørende film som det er verdt å se.

  Kjøp
  Pris
  215
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • Sjakkvidunder Hvordan Magnus Carlsen ble verdens yngste stormester

  Simen Agdestein forteller gjennom tekst, bilder og partier eventyret om hvordan det gikk til at Magnus Carlsen i 2004 ble verdens yngste stormester i sjakk, 13 år gammel.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2005
 • Endgame Virtuoso Magnus Carlsen

  En spennende bok med sluttspillet fra 91 partier med Magnus Carlsen, i kronologisk orden så det samtidig blir en karriere-gjennomgang. Mange av eksemplene starter i midtspillet og avsluttes med sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • How to Beat Magnus Carlsen Exploring the Most Difficult Challenge in Chess

  Denne boka med mange av Magnus Carlsens tapspartier er faktisk nær en ultimat hyllest av verdensmesteren vår og oppdatert til og med Norway Chess 2020 da rekken uten tap ble brutt av Duda. En herlig bok av Lakdawala.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2020
 • Magnus Carlsen's Most Instructive Games

  Hva er Magnus Carlsens unike kvaliteter som sjakkspiller? Disse viser stormester Kravtsiv elegant og instruktivt i denne ferske boka som er enda en samling av partier med den store stjernen vår.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2021
 • Magnus Carlsen: 60 Memorable Games

  Enda en bok med Magnus Carlsens partier? Ja, og utrolig spennende og grundig fra Soltis. Innledningen "What Made Magnus" analyserer styrkene hans bedre enn vi hittil hadde sett.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2020
 • Magnus Carlsen, A Life in Pictures

  Faktisk en praktbok med flere hundre bilder av Magnus Carlsen i ulike sammenhenger fra tidlig barndom til 2021. Utenom bildetekstene har Jonathan Tisdall skrevet gode innledninger til hver tidsperiode som boka er delt i.

  Kjøp
  Pris
  320
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2021
 • Endgame Virtuoso Magnus Carlsen Vol. 2 The World Champion Shows Superior Skills

  Den dyktige sjakkforfatteren Tibor Karolyi kaster beundrende, men analytisk mange av Magnus Carlsens sluttspill fra 2018 til og med 2022 under lupen. Her er det mye strategi, lærdom, teknikk og noen menneskelige feil, herlig!

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2023
 • Hvordan Magnus Carlsen ble verdensmester

  Et nytt sluttkapittel og flere fotografier til Simen Agdesteins utmerkede biografi "Sjakkvidunder" med partier av Magnus sin karriere fram til sommeren 2004, da han var blitt stormester og bød Aronjan sterk motstand i VM.

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • Master Class Vol. 8 NEW: Magnus Carlsen DVD

  ChessBase sin oppdaterte DVD-presentasjon av Magnus Carlsen, nå med over 11 timers innhold! Her er videoer, oppgaver, alle partiene hans, biografi, krysstabeller, Carlsens åpningsrepertoar og taktisk trening.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Mesteren Magnus Carlsen og sjakkspillet

  Historien om Magnus Carlsen fram til tidlig sist høst og fortalt med sikte på folk flest, av sjakkspiller, journalist og forfatter Arne Danielsen. Leseren får også en del greie på hva sjakk og miljøet dreier seg om.

  Kjøp
  Pris
  360
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2010