Sjakk-bøker Andre bøker

Andre bøker

 • SJAKKEN ELLER LIVET

  Atle Grønns sjakk-bestselger(!) nå i en rimelig paperback-utgave til glede for dem som ennå ikke har rukket å lese (eller gi bort) denne boka, med undertittelen "En reise i sjakkens unike skjebner, historie og kultur".

  Kjøp
  Pris
  165
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Sjakk - ei kjærleikshistorie

  SV's tidligere nestleder, utdanningsminister og miljøvernminister, har blitt en profilert sjakkentusiast, og her skriver han en personlig bok om hvorfor han og så mange elsker sjakkspillet.

  Kjøp
  Pris
  250
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • Noteringsbok 100 partier

  En solid innbundet noteringsbok med blå perm og plass til å skrive i hundre partier. Det er også et diagram og plass til noen notater for hvert parti

  Kjøp
  Pris
  100
  Utgivelsesdato
  Juli 2018
 • The Thinkers

  Ved første blikk "bare" en innbundet praktbok i stort format med skarpe fotografier av alskens sjakkspillere på hver side. Ved neste gjennomgang straks også en intelligent bok om sjakkens vesen og sjakksporten

  Kjøp
  Pris
  425
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Chess Variants 50 variants on the game of chess

  50 andre måter å spille sjakk på, med de samme brikkene og med det samme brettet, i noen tilfeller riktignok ikke brukt hele.

  Kjøp
  Pris
  215
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • Schack tankens äventyr och idrott

  Mye briljant sjakk presentert på en journalistisk fin måte: Partier, sluttspillstudier og omtale av storheter på begge områder. Sønnen har her fullført boka som den 4-dobbelte Sverigemesteren Kristian Sköld hadde nesten ferdig

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Philosophy Looks at Chess

  Whether you're a professional philosopher, an armchair chess player, or something in between, Philosophy Looks at Chess Gives you hours of thought-provoking reading. With chapters on technology, ethics, hip hop, and backward analysis

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  A-D
  Av
 • Tenkesport De fire store: Sjakk, Shogi, Go og Xiangqi

  Simen Agdesteins bok om ikke bare sjakk, men også tre andre strategispill som er veldig store i Øst-Asia. Simen presenterer hvert av spillene med regler og kulturhistorie og konkluderer hver gang med et mesterspill.

  Kjøp
  Pris
  360
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • The Queen of Katwe One Girl's Triumphant Path to Becoming a Chess Champion

  Historien om jenta fra Uganda som ble en sjakk-kjendis blant annet gjennom en film.

  Kjøp
  Pris
  185
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • The Wisest Things ever said about Chess

  En både tankevekkende og underholdende bok spekket med sitater som tips og "sannheter" omkring alle spillets faser. Hvert av hele 288 sitater er et eget avsnitt i boka, alle ledsaget av et praktisk eksempel.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2008
 • Winning at Blitz A Fun Guide to Blitz Chess

  En fascinerende, underholdende bok av og med den tidligere sovjetiske lynsjakkstjernen Chepukaitis. Ingen håndbok om å vinne i lynsjakk, som tittelen kan tyde på, men masse artig sjakk og betraktninger og historier rundt.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-D
  Utgivelsesdato
  Februar 2017
 • Crowns & Coronets, Mitres & Manes

  A book to stimulate, amuse and intrigue. Includes discussions of chess 'cosmology', philosophy, art, history, literature and psychology. Also unconventional puzzles (e.g. How many squares in square space?

  Kjøp
  Pris
  155
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • Fernschach und Kunst Symbiose aus Kunst - Schach - Literatur

  To kunstnere utkjempet et fjernsjakkparti fra 2013 til 18 og malte og tegnet for hvert halvtrekk et passende sjakk-kunstverk som de også skrev en tekst til. Mye dekorativ, artig og spennende kunst

  Kjøp
  Pris
  280
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2018
 • Stamma on the Game of Chess

  Stammas kjente sjakkbok fra 1700-tallet i den "nye" engelsk utgaven fra 1818 i regi av William Lewis. Boka innledes med Stammas velskrevne "Advice to young players". Senere 15 utvalgte partier for å lære spillet, og 100 oppgaver

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-C
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • Startling castling!

  Den nederlandske sjakkskribenten Robert Timmer leverer her den store boka om temaet rokade! Med sine mange flotte eksempler er det mye lærerik sjakk, men kanskje framfor alt god underholdning.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Chess Artist Genius, Obsession, and the World's Oldest Game

  En høyst leseverdig, mangesidig bok med utgangspunkt i forfatterens reise til Kalmykia og FIDE-presidenten Kirsan Ilyumzhinov. Det er også en intellektuell reise i sjakkhistorien og sjakkens univers.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2003
 • Checkmate, Bobby Fischer's Boys' Life Columns

  Bobby Fischers sjakkspalter i speiderbladet Boys' Life fra 1966 til 1970! Så interesserte er mange av oss i alt som gjelder Bobby og sjakk at også den ganske lille boka med disse sjakkspaltene hans blir et slags "must".

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  A-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • Horse Laffs

  En bok som rett og slett skal være morsom, underholdende å lese. Boka inneholder da også klipp fra mange ulike kilder, både gammelt og nytt, og endel av dette vil nok de fleste synes er ganske artig, men neppe alt i denne boka.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  A-D
  Av
 • The Chess Organiser's Handbook (Third Edition)

  Tredje utgave av denne anerkjent nyttige boka for sjakkdommere og arrangører inkluderer endringene i FIDE's spilleregler som ble vedtatt i 2005. Stewart Reuben er en velkjent skikkelse i britisk og internasjonal sjakk,

  Kjøp
  Pris
  150
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2005
 • Counterplay, An Anthropologist at the Chessboard

  En professor i antropologi har blitt entusiastisk sjakkspiller og utforsket i perioden 2002-09 også sjakkspillet, eller snarere sjakkspillerne og blant annet hvorfor de spiller sjakk. En fenomenal bok.

  Kjøp
  Pris
  255
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • Silent Checkmate, Chess in cartoons

  Noe så sjeldent som en bok full av tegneserie-tegninger med sjakktema. Det er en tsjekkisk samling, og delvis både elegant, artig, original og morsom.

  Kjøp
  Pris
  135
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2009
 • The Rookie

  Nybegynneren, "puddingen", som gikk fullt inn for å bli god i sjakk og forteller beretningen om hvordan det gikk og derunder hvordan han møtte mennesker i sjakkens verden, blant dem Kasparov og Carlsen

  Kjøp
  Pris
  265
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016
 • Alles über Schach (Mythen, Kuriositäten, Superlative)

  Enda en bok med all mulig "sjakk-kultur, historie og kuriosa"? Ja, og den beste! Denne er et flott stykke arbeid og med et overveldende innholdsrikt og lekkert resultat.

  Kjøp
  Pris
  245
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2010
 • Chess for Success Using an old game to build new strength in children and teens

  Stormester Maurice Ashley er tydeligvis en svært visjonær, entusiastisk og dyktig sjakktrener og sjakkpromotor og ser sjakk som et glimrende verktøy for å gi barn og ungdommer en bedre oppvekst.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  A-D
  Av
 • Chess Juggler Balancing Career, Family and Chess in the Modern World

  No Time for Chess? Is that What’s Troubling You, Bunky? Well, have a seat... How does one cope with devoting sufficient time to family and career while occasionally trying to fit in the odd game of chess?

  Kjøp
  Pris
  190
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • How Life Imitates Chess Making the Right Moves, from the Board to the Boardroom

  Kasparovs bok der "The Most successful chess player of all time shares his insights into life as a game of strategy". Kasparov er en allsidig kar med mange tanker og kunnskaper

  Kjøp
  Pris
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Music and Chess - Apollo meets Caissa

  Endelig en bok om musikk og sjakk, og skrevet av en greker som er fagmann på begge områder. Virker som en både leseverdig, seriøs og innholdsrik bok om et fascinerende emne, og berører matematikk som en slags fellesnevner.

  Kjøp
  Pris
  275
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • The Amazing Chess Adventures of Baron Munchausen

  Faktisk en utrolig morsom sjakkbok, og med intelligent innhold. Amatza Avni er en glimrende forteller i rollen som den briljant sjakkspillende Baron von Münchhausen.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2011