Sjakk-bøker Andre bøker

Andre bøker

 • Innbundet noteringsbok for 100 partier, grønn

  En kjekk grønn noteringsbok der du kan skrive inn 100 av partiene dine. Det er plass til 80 trekk i hvert parti pluss litt til notater og et diagram. I tillegg register med 50 partier foran og 50 bak i boka.

  Kjøp
  Pris
  105
 • Silman's Chess Odyssey Cracked Grandmaster Tales, Legendary Players, and Instruction and Musings

  Et overflødighetshorn av en personlig sjakkbok fra den suverene forfatteren IM Jeremy Silman. Her er både memoarer, undervisning, fotografier og ikke minst sjakkhistorie, alt fordelt over 549 sider. En herlig bok.

  Kjøp
  Pris
  375
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • Illuminating Chess

  En gedigen stor bok spekket med store svart-hvitt-fotografier av sjakkens verdensstjerner - fra Korchnoi til Carlsen-generasjonen - og mange begivenheter i årene fra 2004 til 2012.

  Kjøp
  Pris
  525
  Utgivelsesdato
  Juli 2023
 • Spillkongen Jan Arild Breistein Bergen Spillfestival gjennom 25 år

  En høyst leseverdig, severdig og innbundet bok om Bergen Spillfestival og primus motor Jan Arild Breistein som startet det hele i 1997. NM i kafésjakk hadde han vært med å starte allerede i 1992, og Nordnes Sjakklubb året før.

  Kjøp
  Pris
  250
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2021
 • Innbundet noteringsbok for 100 partier, grå-blå

  En solid innbundet noteringsbok med grå-blå perm og plass til å skrive i hundre partier. Det er også et diagram og plass til noen notater for hvert parti

  Kjøp
  Pris
  105
  Utgivelsesdato
  Juli 2018
 • Sjakk - ei kjærleikshistorie

  SV's tidligere nestleder, utdanningsminister og miljøvernminister, har blitt en profilert sjakkentusiast, og her skriver han en personlig bok om hvorfor han og så mange elsker sjakkspillet.

  Kjøp
  Pris
  350
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • Schack tankens äventyr och idrott

  Mye briljant sjakk presentert på en journalistisk fin måte: Partier, sluttspillstudier og omtale av storheter på begge områder. Sønnen har her fullført boka som den 4-dobbelte Sverigemesteren Kristian Sköld hadde nesten ferdig

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • Great Chess Books of the Twentieth Century in English

  Kjøp
  Pris
  415
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2005
 • Fernschach und Kunst Symbiose aus Kunst - Schach - Literatur

  To kunstnere utkjempet et fjernsjakkparti fra 2013 til 18 og malte og tegnet for hvert halvtrekk et passende sjakk-kunstverk som de også skrev en tekst til. Mye dekorativ, artig og spennende kunst

  Kjøp
  Pris
  305
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2018
 • The Mammoth Book of the World's Greatest Chess Games New, updated and expanded edition - now with 145 games

  En moderne klassiker av en sjakkbok, nå i ytterligere utvidet utgave fram til 2021 og med 145 utvalgte partier gjennom tidene, kommentert av et team av topp sjakkspillere og -forfattere.

  Kjøp
  Pris
  270
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • The Queen of Katwe One Girl's Triumphant Path to Becoming a Chess Champion

  Historien om jenta fra Uganda som ble en sjakk-kjendis blant annet gjennom en film.

  Kjøp
  Pris
  185
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2016
 • Stamma on the Game of Chess

  Stammas kjente sjakkbok fra 1700-tallet i den "nye" engelsk utgaven fra 1818 i regi av William Lewis. Boka innledes med Stammas velskrevne "Advice to young players". Senere 15 utvalgte partier for å lære spillet, og 100 oppgaver

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • The Wisest Things ever said about Chess

  En både tankevekkende og underholdende bok spekket med sitater som tips og "sannheter" omkring alle spillets faser. Hvert av hele 288 sitater er et eget avsnitt i boka, alle ledsaget av et praktisk eksempel.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2008
 • Winning at Blitz A Fun Guide to Blitz Chess

  En fascinerende, underholdende bok av og med den tidligere sovjetiske lynsjakkstjernen Chepukaitis. Ingen håndbok om å vinne i lynsjakk, som tittelen kan tyde på, men masse artig sjakk og betraktninger og historier rundt.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-D
  Utgivelsesdato
  Februar 2017
 • Schach-Kalender 2012

  Den innholdsrike og fine, årlige kalenderboka for ekte sjakkentusiaster som kan lese noe tysk. Mange sjakk-fødselsdatoer for hver dag, samt over hundre sider godt artikkelstoff, sjakknøtter, fotografier, ratinglister og Bundesliga.

  Kjøp
  Pris
  135
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2011
 • The Chess Pub Quiz Puzzle Book

  Dimitri Reinderman som stormester i sjakk og quizentusiast fra han var ung, har naturlig laget tidenes første sjakkquiz-bok. Her er det svært ulike temaer fra sjakkhistorie og stillinger til celebriteter på andre områder.

  Kjøp
  Pris
  220
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2023
 • Improve Your Life by Playing a Game

  En forbausende relevant, innholdsrik bok om avgjørende sider av hvordan bli bedre i sjakk, mye mer aktuell enn navnet på boka antyder. Blant annet er "a game" i denne boka i praksis "chess". Ypperlig også for sjakktrenere.

  Kjøp
  Pris
  340
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2021
 • Chess for Success Using an old game to build new strength in children and teens

  Stormester Maurice Ashley er tydeligvis en svært visjonær, entusiastisk og dyktig sjakktrener og sjakkpromotor og ser sjakk som et glimrende verktøy for å gi barn og ungdommer en bedre oppvekst.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2005
 • Kingwalks Paths of Glory

  En innholdsrik, underholdende og instruktiv bok om og med kongevandringer i sjakk, fra åpninger til sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  280
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • Chess Juggler Balancing Career, Family and Chess in the Modern World

  No Time for Chess? Is that What’s Troubling You, Bunky? Well, have a seat... How does one cope with devoting sufficient time to family and career while occasionally trying to fit in the odd game of chess?

  Kjøp
  Pris
  190
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2011
 • Crowns & Coronets, Mitres & Manes

  A book to stimulate, amuse and intrigue. Includes discussions of chess 'cosmology', philosophy, art, history, literature and psychology. Also unconventional puzzles (e.g. How many squares in square space?

  Kjøp
  Pris
  155
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • Startling castling!

  Den nederlandske sjakkskribenten Robert Timmer leverer her den store boka om temaet rokade! Med sine mange flotte eksempler er det mye lærerik sjakk, men kanskje framfor alt god underholdning.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
 • Tenkesport De fire store: Sjakk, Shogi, Go og Xiangqi

  Simen Agdesteins bok om ikke bare sjakk, men også tre andre strategispill som er veldig store i Øst-Asia. Simen presenterer hvert av spillene med regler og kulturhistorie og konkluderer hver gang med et mesterspill.

  Kjøp
  Pris
  350
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • The Amazing Chess Adventures of Baron Munchausen

  Faktisk en utrolig morsom sjakkbok, og med intelligent innhold. Amatzia Avni er en glimrende forteller i rollen som den briljant sjakkspillende Baron von Münchhausen.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2011
 • Music and Chess - Apollo meets Caissa

  Endelig en bok om musikk og sjakk, og skrevet av en greker som er fagmann på begge områder. Virker som en både leseverdig, seriøs og innholdsrik bok om et fascinerende emne, og berører matematikk som en slags fellesnevner.

  Kjøp
  Pris
  300
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2017
 • The Thinkers

  Ved første blikk "bare" en innbundet praktbok i stort format med skarpe fotografier av alskens sjakkspillere på hver side. Ved neste gjennomgang straks også en intelligent bok om sjakkens vesen og sjakksporten

  Kjøp
  Pris
  470
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Chess Variants 50 variants on the game of chess

  50 andre måter å spille sjakk på, med de samme brikkene og med det samme brettet, i noen tilfeller riktignok ikke brukt hele.

  Kjøp
  Pris
  230
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • 500 Chess Questions Answered

  En utrolig innholdsrik bok med svar på 500 sjakkspørsmål som amatører i vid forstand kan lure på, fra det elementære og et bra stykke oppover. Viser underveis mange interessante sjakkstillinger.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2021
 • Checkmate, Bobby Fischer's Boys' Life Columns

  Bobby Fischers sjakkspalter i speiderbladet Boys' Life fra 1966 til 1970! Så interesserte er mange av oss i alt som gjelder Bobby og sjakk at også den ganske lille boka med disse sjakkspaltene hans blir et slags "must".

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  A-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • SJAKKEN ELLER LIVET

  Atle Grønns sjakk-bestselger(!) nå i en rimelig paperback-utgave til glede for dem som ennå ikke har rukket å lese (eller gi bort) denne boka, med undertittelen "En reise i sjakkens unike skjebner, historie og kultur".

  Kjøp
  Pris
  220
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • The Computer Chess World How to make the most of chess software

  En moderne bok om sjakkprogrammer, hvordan de er bygget opp og hvordan forfatterne mener de kan brukes til stor framgang i sjakk. En del konkrete opplysninger og tips om hvordan nyttiggjøre seg programmene best mulig.

  Kjøp
  Pris
  290
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2021
 • Alles über Schach (Mythen, Kuriositäten, Superlative)

  Enda en bok med all mulig "sjakk-kultur, historie og kuriosa"? Ja, og den beste! Denne er et flott stykke arbeid og med et overveldende innholdsrikt og lekkert resultat.

  Kjøp
  Pris
  310
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2010
 • Pandemic Shark A Journey Through the World of Chess Improvement

  Leseverdig og dels tankevekkende stoff fra stormester Gormally. Han tegner og forteller om sjakklivet i Pandemiens tid, og reflekterer over nivåforskjeller og hva ikke-mesterspillere trenger for å komme videre.

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • Philosophy Looks at Chess

  Whether you're a professional philosopher, an armchair chess player, or something in between, Philosophy Looks at Chess Gives you hours of thought-provoking reading. With chapters on technology, ethics, hip hop, and backward analysis

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2008
 • The Chess Artist Genius, Obsession, and the World's Oldest Game

  En høyst leseverdig, mangesidig bok med utgangspunkt i forfatterens reise til Kalmykia og FIDE-presidenten Kirsan Ilyumzhinov. Det er også en intellektuell reise i sjakkhistorien og sjakkens univers.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2003
 • Das grosse Humboldt Schachsammelsurium

  En spennende og rikholdig bok som vil glede mange sjakk-entusiaster på alle nivåer. Den er lagt opp som en årskavalkade, men uten å forholde seg med kalenderblad til noe spesifikt år. 462 sider.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Schackledarens Handbok

  Den dyktige svenske sjakktreneren Jesper Hall har med hjelp fra noen tidligere svenske kilder skrevet denne aktuelle boka om sjakkledelse og sjakk-undervisning og trening.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2007
 • The Chess Organiser's Handbook (Third Edition)

  Tredje utgave av denne anerkjent nyttige boka for sjakkdommere og arrangører inkluderer endringene i FIDE's spilleregler som ble vedtatt i 2005. Stewart Reuben er en velkjent skikkelse i britisk og internasjonal sjakk,

  Kjøp
  Pris
  150
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2005
 • Horse Laffs

  En bok som rett og slett skal være morsom, underholdende å lese. Boka inneholder da også klipp fra mange ulike kilder, både gammelt og nytt, og endel av dette vil nok de fleste synes er ganske artig, men neppe alt i denne boka.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  A-D
  Av
 • Silent Checkmate, Chess in cartoons

  Noe så sjeldent som en bok full av tegneserie-tegninger med sjakktema. Det er en tsjekkisk samling, og delvis både elegant, artig, original og morsom.

  Kjøp
  Pris
  135
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2009
 • The Rookie

  Nybegynneren, "puddingen", som gikk fullt inn for å bli god i sjakk og forteller beretningen om hvordan det gikk og derunder hvordan han møtte mennesker i sjakkens verden, blant dem Kasparov og Carlsen

  Kjøp
  Pris
  265
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016
 • Chess Bitch Women in the Ultimate Intellectual Sport

  Jennifer Shahade er dobbelt USA-mester for kvinner og var en viktig brikke i laget som overrasket med å ta sølvet under sjakk-OL i 2004.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006
 • Counterplay, An Anthropologist at the Chessboard

  En professor i antropologi har blitt entusiastisk sjakkspiller og utforsket i perioden 2002-09 også sjakkspillet, eller snarere sjakkspillerne og blant annet hvorfor de spiller sjakk. En fenomenal bok.

  Kjøp
  Pris
  255
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2011
 • How Life Imitates Chess Making the Right Moves, from the Board to the Boardroom

  Kasparovs bok der "The Most successful chess player of all time shares his insights into life as a game of strategy". Kasparov er en allsidig kar med mange tanker og kunnskaper

  Kjøp
  Pris
  Utgivelsesdato
  April 2007